0
Košarka

TAJLER HIROU ‘PREGAZIO’ SELTIKSE: Nova pobeda, Majami na korak od velikog finala (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.20 u 09:19

Još jedna pobeda Majamija nakon velike borbe.

Izabranici Erika Spoelstre na korak su od finala NBA lige. Nakon ove utakmice vode rezultatom 3:1 u seriji protiv Bostona. Ponovo smo imali napetu završnicu.

Hirou je ‘ruki’ i ovo je izvanredan učinak za jednog mladog igrača. Od sinoć je vlasnik rekorda rezerviste sa najviše ubačenih poena u jednom plej-of meču.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA MAJSTORIJA NA SRPSKIM TERENIMA: Postignut gol iz kornera

Brojao je Tajler do 37. Na ovaj fenomenalni poenterski učinak dodao je i šest uhvaćenih lopti i tri asistencije. Ipak, Hirou nije bio jedini raspoležen igrač u ekipi Majamija.

Džimi Batler je ubacio 24 poena, uhvatio je devet skokova i podelio tri uspešna dodavanja. Pratio ga je Goran Dragić sa 22 postignuta poena, pet skokova i tri asistencije. Adebajo je meč završio sa odličnim učinkom od 20 postignutih poena, 12 skokova i četiti uspešna dodavanja.

Boston je pružao otpor tokom celog meča. Detalji su presudili pobednika. U timu poraženih istakao se Tejtum. Džejson je ubacio 28 poena, a na to dodao devet skokova i četiri asistencije. 21 poen je postigao Braun, a Kemba Voker je dodao 20.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter