0
Evropske lige

BIVŠI FUDBALER BARSELONE POTPISAO NOVI UGOVOR: Prelazi kod Silvija Berluskonija

Objavljeno: 24.09.20 u 14:15

Neverovatno pojačanje u Monci.

Monca je tokom prelaznog roka dovela čak deset igrača sa kojima planira da uđe u prvu italijansku ligu. Najveća zvezda kluba će sada biti, niko drugi do Kevin Princ Boateng.

Ovaj čuveni fudbaler je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Bešiktašu kao igrač Fiorentine, a ima iskustva u mnogim velikim ligama sveta.

– Posle nekoliko dana ozbiljnih pregovora sada mogu da kažem da smo uspeli da postignemo dogovor. Boatenga sam želeo da dovedem od početka. Ugovor će biti potpisan na jednu sezonu, sa mogućnošću na još jednu sezonu. Nije bilo lako, ali kada imate podršku nekoga kao što je Silvio Berluskoni sve poslove obavljate mnogo lakše. Sada mogu da potvrdim da smo završili prelazni rok – izjavio je drugi čovek Monce, Adrijano Galijani.

Još neka pojačanja ovog kluba su prvi strelac hrvatske lige, Mirko Marić, kao i prvi golgeter poljske lige, Kristijan Gitkjer, zatim i bekovi Đulio Donati i Karlos Augusto.

Boateng će nesumnjivo svojim fudbalskim majstorijama poboljšati kvalitet cele Serije B.

FOTO: YouTube screenshot

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter