0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠANSE SU PODJEDNAKE, ALI MI SMO ISKUSNIJA EKIPA: Sadik je spreman za sutrašnji meč!

Objavljeno: 23.09.20 u 09:46

Crno-beli u četvrtak od 19 časova igraju protiv ekipe Šarloe u borbi za plej-of Lige Evrope.

Ekspedicija ‘parnog valjka’ otputovaće jutros Belgiju, a napadač Umar Sadik smatra da su šanse u trećoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope podjednake.

Šanse su 50:50, ali moramo da idemo tamo sa pravim mentalitetom i pristupom. Neće biti lako. Moramo da se fokusiramo samo na taj meč i damo sve od sebe. Nikada ne znamo šta može da se desi – rekao je Sadik.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ ‘ZAGRMEO’ ZBOG NOVAKA, PA POSLAO JASNU PORUKU AMERIKANCIMA: ‘Nepravedno ste ga izbacili sa US Opena, niko ne može da ga pobedi!’

Prednost crno-belih je evropsko iskustvo, dok Šarloa trenutno igra sjajnu sezonu, trenutno je ubedljivo prva u njihovom šampionatu.

– Možda mi imamo više igrača sa evropskim iskustvom. Ipak, rival je u dobrom momentu, prvi je u Belgiji i nikad se ne zna – kazao je Sadik.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE DOŽIVEO ‘PREPOROD’: Bivši fudbaler Partizana nastavlja sa sjajnim partijama – ovog puta je asistent! (VIDEO)

Strelac pet golova u ovoj sezoni je imao problem sa povredom u Moldaviji, a sada poručuje da je spreman.

– Ja se dobro osećam i spreman sam – naglasio je Sadik.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter