0
Evropske lige

INTER I ROMA U TRCI ZA ŠTOPEROM: Reprezentativac Srbije na meti velikana iz Italije

Objavljeno: 23.09.20 u 16:19

Italijani žele štopera u svojim redovima.

Kako prenosi Sport Klub, brojni klubovi u Italiji su zainteresovani za usluge Matije Nastasića. Defanzivac već godinama nastupa za Šalke iz Nemačke gde važi za jednog od najboljih igrača.

Najozbiljniji kandidati za dovođenje Nastasića su Inter i Roma, ali je i Milan javno istakao želju da vidi reprezentativca Srbije u svojim redovima. Kao mlad je otišao u Fiorentinu gde mu je trebalo malo vremena da pokaže o kakvom potencijalu je reč. Izborio se za mesto u timu i pružao fenomenalne partije.

PROČITAJTE JOŠ: TUMBAKOVIĆ OTKRIO JOVIĆEVU SUDBINU: Selektor ‘Orlova’ pričao o igračima pa se ‘izleteo’ u vezi srpskog napadača!

Odlični nastupi odveli su ga u Premijer ligu. Uspešno je krenuo i u dresu Mančester Sitija. Proglašen je i za igrača meseca novembra u prvenstvu Engleske, ali onda su povrede nastupile na scenu. 

Ipak, Nastasić se nije predao i prešao je u redove Šalkea gde i danas nastupa sa velikim uspehom. Italijanima najveći problem predstavljaju finansije. U najboljoj situaciji je Inter koji bi odlaskom Škrinjara u Totenhem zaradio dovoljno za dovođenje defanzivca iz Srbije.

Videćemo kako će se odvijati situacija do kraja prelaznog roka koji je sve bliži.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter