1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STRAHINJA ERAKOVIĆ: Želimo u Ligu Evrope

Objavljeno: 22.09.20 u 15:20

Crvena zvezda je bila i više nego ubedljiva protiv Voždovca i slavila rezultatom 6:0, a iako su golgeteri bili u centru pažnje, veoma zapaženu ulogu u pobedi imao je mladi defanzivac crveno-belih Strahinja Eraković.

U prilog tome govori činjenica da je Eraković od ukupno 29 pasova (od toga 17 dodavanja napred) pogrešio samo jednom, te da je izašao uspešniji iz osam od ukupno devet duela sa fudbalerima Voždovca, i uz to oduzeo sedam lopti.

– Drago mi je da čujem to, ali je najvažnije da je ekipa dobro odigrala.  Prija ponovo biti na terenu. Igrao sam levog beka, što nije moja primarna pozicija, ali sam uspeo dobro da se snađem i drago mi je zbog toga. U suštini spreman sam da odgovorim svih zahtevima trenera. Bitno mi je samo da fizički budem spreman i da imam samopouzdanje, što je svakako slučaj i onda nemam dilemu da ću biti na nivou – počeo je Eraković.

I više nego zadovoljan je bio mladi defanzivac učinkom ekipe protiv Voždovca.

– Dati šest golova bilo kome je i više nego odlično, a pogotovo Voždovcu koji je kvalitetna i zanimljiva ekipa. Dominirali smo tokom čitavog meča, postigli veliki broj golova, bilo je mnogo mladih igrača na terenu i mislim da su navijači zaista mogli da budu i više nego zadovoljni. Žalim što se igra pred praznim tribinama. Još uvek nisam imao priliku da istrčim pred punu Marakanu što mi je san od malih nogu. Jedva čekam taj dan.

Eraković veruje da Crvena zvezda može da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope.

– Želimo u Ligu Evrope. Smatram da imamo kvalitet da igramo to takmičenje. Saznaćemo ime rivala u četvrtak, ali to neće mnogo promeniti u našem pristupu i pripremi meča – podvukao je Eraković.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Pokrijte se bre, nabavite majce FC Ominia i nosite ih do penzije. U evropi NULARICA, a u Srbiji cirkuzanti, ćutite više. Cirkus Zvezda se nastavlja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter