0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

POZNATO LICE PONOVO NA KLUPI SUPERLIGAŠA: Nenad Milovanović se vraća u srpski fudbal, a imaće ‘pakleno’ težak zadatak!

Objavljeno: 22.09.20 u 09:59

Nakon pauze od godinu dana, srpski trener Nenad Milovanović Neško vraća se u Superligu Srbije.

On će sa klupe predvoditi ekipu Mladosti iz Lučana.

Dosadašnji trener Goran Stanić napustio je klub posle utakmice protiv Metalca. On će sa doskorašnjim trenerom Čukaričkog Aleksandrom Veselinovićem raditi u Saudijskoj Arabiji.

Nenad Milovanović Neško, trenutno obavlja funkciju sportskog direktora Mladosti, ekipu iz Lučana je vodio u nekoliko navrata, poslednji put u periodu od 2014. do 2019. godine. On će voditi tim na mečevima protiv Crvene zvezde i Radničkog, što će biti dva velika iskušenja za plavo-bele.

– Nenad Neško Milovanović, sportski direktor kluba, u naredna dva kola protiv Crvene zvezde ovog vikenda u Lučanima i Radničkog u Nišu, sedeće na klupi Mladosti. Sa te strane nemamo apsolutno nikakvih problema, s obzirom na to da najbolje od svih poznaje tim. Novog šefa stručnog štaba tražićemo u reprezentativnoj pauzi – rekao je Vladimir Đorđević, predsednik kluba iz Lučana.

Posle osam odigranih kola Mladost zauzima šesto mesto sa 16 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter