2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN JE BOLJI OD BERŠOTA: Belgijanci detaljno analizirali crno-bele, puni su poštovanja!

Objavljeno: 22.09.20 u 16:48

Šarloa nikad nije igrala sezonu kao ovu sad, nakon četiri odigrana kola u Žuliper ligi, ubedljivo su prvi na tabeli. Ove sezone, još uvek ne znaju za poraz, a sada ih očekuje utakmica sa beogradskim Partizanom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener belgijskog tima Karim Belosin govorio je danas o ekipi Partizana, i istakao da su crno-beli daleko iskusnija ekipa od njegove.

Partizan je klub koji gotovo svake godine igra u Evropi, iskusniji je od nas. I velikan je u svojem prvenstvu. Mi moramo prvo da se oporavimo od poslednjeg meča i da budemo na najvišem nivou da bismo mogli da prođemo dalje – rekao je Belosin i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENA VELIKA SRAMOTA LUISA SUAREZA: Evo zašto je propao transfer Urugvajca u Juventus!

– Moramo da poštujemo našeg protivnika, ali ne smemo da ga precenimo. Ovo je utakmica evropskog takmičenja i mi nismo bez šansi. Pokazaćemo naše kvalitete i dokazaćemo im da više želimo pobedu od njih.

Čuvar mreže belgijske ekipe, Peneto, uporedio je srpski tim sa ekipom Berštota, sa kojima su se sastali u prošlom kolu.

Partizan je jači od Beršota, zato moramo i mi da odigramo bolje ako želimo da prođemo dalje – istakao je golman Šarloe.

Podsetimo, utakmica je na programu u četvrtak, od 19 časova.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter