0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

OTKRIVENA VELIKA SRAMOTA LUISA SUAREZA: Evo zašto je propao transfer Urugvajca u Juventus!

Objavljeno: 22.09.20 u 12:57

Urugvajski fudbaler Luis Suarez napravio je novi skandal – sumnja se da je varao na testu poznavanja italijanskog jezika, koji mu je bio neophodan da bi potpisao za Juventus.

Torinski klub je popunio kvotu stranih fudbalera bez pasoša Evropske unije, a Suarez je bio na pragu željenih dokumenata jer mu supruga ima italijansko poreklo.

Uz to je bilo dovoljno da položi B1 test, polagao je u Peruđi, ali je sada osumnjičen da je varao i da je prethodno imao pitanja koja su mu priložena na testu.

Vlasti u Peruđi su otkrile da je položio uz varanje, a sve je raskrinkano prisluškivanjem.

Tako je otkriven razgovor u kom je neko od saučesnika govorio ‘da Suarez ne zna ni reč italijanskog, da govori samo u infinitivu i ne ume čak ni dobro da složi reči’.

Takođe je izgovoreno i ‘da bi se izgubio ako bi mu neko od novinara postavio pitanje, zarađuje 10 miliona evra godišnje i mora da položi’.

U svakom slučaju, odustalo se od transfera u Juventus i Suarez je sada najbliži madridskom Atletikom – vrlo je moguće da je i želja da se ovo zataška razlog promene kursa u prelaznom roku.

 

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter