3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

UROŠ VITAS GOVORIO OTVORENO O SVEMU, PA I NA PITANJE: ‘Zašto si panj?’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.20 u 11:30
Fudbalski klub Partizan je na svom YouTube kanalu pokrenuo novu emisiju ‘Pitaj Partizan’, u kojoj navijači postavljaju pitanja igračima, a ko će se od igrača naći u toj ulozi, odlučuje se tako što oni nominuju jedan drugog.

Ovoga puta Bojan Ostojić nominovao je Uroša Vitasa, uz pitanje ‘kako mu je u Partizanu’.
 
– Prezadovoljan sam, vratio sam se u svoju kuću. Ovo je apsolutno najveći klub na ovim prostorima i u mojoj karijeri i želim da svojim ponašanjem i igrama opravdam poverenje – poručio je Vitas.
 
Potom su usledila i pitanja navijača, od kojih je prvo bilo i neumesno i surovo u isto vreme, ali je Vitas na sjajan način odgovorio na provokacije.
 
– Zašto si panj? – bilo je pitanje jednog od navijača.
 
Zato što sam rođem u šumi, šalim se… Hajde ovako. Ako se ne varam, ser Aleks Ferguson je jednom prilikom rekao dajte mi Zidana i 10 panjeva i osvojiću Ligu šampiona. Eto, nije loše ponekad biti ni panj. Šalu na stranu, ja nemam društvene mreže, niti volim, niti me to interesuje. Shvatam da ima frustriranih ljudi, internet je postao mesto gde svako može da kaže šta želi, a to možda nije dobro. Mislim da bi trebalo da nas podrže, a ne da postavljaju takva besmislena pitanja. Ali, meni je zabavno, nema nikakvih problema – odgovorio je Vitas.
 
U sličnom tonu i drugo pitanje, ‘kada će da napusti Partizan’.
 
Evo pregovaramo sada o napuštanju, može da se desi da u januaru napustim klub, ali još uvek nije sigurno – uzvratio je defanzivac crno-belih.
 
Neizbežno je bilo i pitanje o promašenom penalu protiv Vojvodine u finalu Kupa.
 
Radim na tome, posle svakog treninga ostajem i šutiram ih ponekad. To je jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri, ali nisam se pokajao što sam preuzeo odgovornost i opet bih to uradio. Bilo je teško, nismo mogli da pronađemo pet igrača, ja sam se javio, želeo sam da pomognem timu – objasnio je Vitas.
 
Tokom razgovora Vitas je otkrio da mu je Paolo Maldini idol, da je u Partizanu svojevremeno igrao ‘desetku’ kao omladinac, ali da je kasnije Marko Nikolić promenio njegovu poziciju, pa ga danas gledamo u ulozi štopera.
 

 

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Utoše hajde malo u Teleoptik. Opameti se. Znaš li za onaj film Uroš blesavi, e nemoj to uskoro ispasti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pogrešno je napisano.Trebalo bi pisati najveći klub na ovim prostorima u njegovoj karijeri.Mada me ne bi začudilo da su toliko zaslepljeni i da misle da su najveći klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter