1
Fudbal

POVRATAK LUKE JOVIĆA: Napadač napušta Real i vraća se na mesto uspeha

Objavljeno: 21.09.20 u 23:45

Zvuči neverovatno ali izgleda da je istina!

Nije Jović dobio dovoljno prostora u ekipi koju sa klupe predvodi Zidan. Karim Benzema je ostao u ulozi prvog napadača, a Luku su mučile povrede tokom većeg dela sezone. Kada je bio zdrav nije uspevao da se nametne legendarnom treneru.

Španska agencija EFE koja je poznata po pouzdanim informacijama prenosi vest da se Luka vraća na mesto uspeha!

PROČITAJTE JOŠ: VRHUNSKI IGRAČI NA METI ZVEZDE: Francuz kao zamena za Rodića? Bivši vezista reprezentacije Holandije stiže u Beograd?

U pitanju je ekipa Ajnrtraht iz Frankfurta! Luka želi da bude srećan i da se vrati u golgeterski formu! Fenomenalne brojke je zabeležio nastupajući za Ajntraht pre dve  sezone. Real je prošle sezone otkupio Jovića za čak 60 miliona evra, ali spreman je da ga vrati u Nemačku.

Na 75 utakmica postigao je 36 golova i dodao devet asistencija. Navijači tima iz Nemačke se raduju povratku fudbalera koji ih je uzdigao na viši pružajući odlične partije.

Videćemo kakva će biti konačna odluka i gde će bivši fudbaler Crvene zvezde i sadašnji  reprezentativac Srbije nastaviti karijeru.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter