0
Ostali sportovi

OVO JE NEVEROVATNO: Tajson će se boriti za titulu prvaka sveta?

Objavljeno: 21.09.20 u 22:20

Ovo bi bila prava senzacija!

Trener Majka Tajsona govorio je za medije i najavio mogući povratak Tajsona na profesionalnu scenu. I to ne bilo kakav povratak. Moguće je da će Tajson nakon revijalnog meča u novembru zakazati borbu za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji.

-Mislim da Majk može mnogo, može da se bori i za titulu prvaka sveta. Svi koji misle da je to nemoguće, greše, u zabludi su. Gledam ga svaki dan, radim sa njim i vidim kakav je. Mislim da najbolje tek dolazi. Spreman je i snažan, njegova tehnika borbe je specifična. Mislim da bi mogao da se spremi za Fjurija, Džošuu ili Vajldera.

PROČITAJTE JOŠ: VRHUNSKI IGRAČI NA METI ZVEZDE: Francuz kao zamena za Rodića? Bivši vezista reprezentacije Holandije stiže u Beograd?

Fjuri, Džošua u Vajlder za sada ne razmišljaju o Tajsonu kao potencijalnom rivalu. To im izgleda nerealno, ali mislim i verujem da bi uskoro mogli da promene stav. Naravno sve zavisi od Tajsona. Iskreno, ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi pokušao da stigne do šampionskog pojasa. Drugim rečima, nema šta ta izgubi u eventualnom duelu, a može da napiše još jednu stranicu istorije – rekao je Tajsonov trener.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter