0
Košarka

FOTO: Youtube/printscreen

NIKOLA JOKIĆ UTUČEN NAKON PORAZA: Greška u komunikaciji, odmah sam znao da će pogoditi (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.20 u 09:55

Dramatična završnica meča između Lejkersa i Denvera u kojoj Entoni Dejvis pogodio šut za pobedu 105:103, u drugom meču finala Zapada, teško je pala našem Nikoli Jokiću.

Dejvis je tako na najbolji način zaokružio sjajnu partiju sa 31 poenom devet skokova, dok je Jokić ubacio poen manje i ostao bez uloge heroja na putu ka preokretu u finišu.

– Imali smo već takvu situaciju… Tako je bilo i protiv Klipersa. Borili smo se, ali smo izgubili meč. Veći deo meča smo gubili, vratili smo se, a sada ćemo dignuti glave za narednu utakmicu – kazao je srpski centar.

PROČITAJTE JOŠ: DRAMATIČNA ZAVRŠNICA: Denveru malo sjajna partija Nikole Jokića, Lejkersi došli do trijumfa trojkom Dejvisa uz zvuk sirene! (VIDEO)

On je podsetio da Lejkersi imaju dvojicu velikih asova – Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa.

– Imaju dva sjajna košarkaša. Imaju Lebrona koji je verovatno najbolji igrač u ligi, a Dejvis najbolji skorer. Možemo samo da im otežamo, možda možemo da nađemo rešenja za njih, ali moramo da ostanemo fokusirani i da ih nateramo da se ne osećaju komforno – istakao je ‘Džoker’.

Košarkaši Denver Nagetsa, Mejson Plamli i Džeremi Grent, tragičari su ekipe.

Njih dvojica su čuvali Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, u čije je ruke lopta trebalo da ide u poslednjem napadu Lejkersa.

Malo pre nego što je ubačena lopta, Grent je signalizirao Plamliju da dođe do njega i pomogne mu, te otuda centar Denver nije pratio Dejvisa.

– Znali smo da će biti Dejvis ili Džejms. Došlo je do malo problema u komunikaciju, mislim da sam bio blizu, ali sjajni igrači postižu sjajne pogotke – dodao je Jokić i rekao da mu se sviđa što je njegova ekipa uprkos svemu borbena.

– Mi smo autsajderi i moramo da se borimo. Vodili su 15-16 razlike i mi smo mogli da odustanemo, ali smo se borili. Možda će biti i 30 razlike, ali nema ništa bez borbe.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6NqZpjrg8tk&feature=emb_title

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter