1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ MILOJEVIĆ: Na vreme smo otvorili meč, žao mi je što navijači nisu mogli uživo da prisustvuju (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.20 u 10:45

Crvena zvezda je ostvarila najubedljiviju pobedu u dosadašnjem delu sezone savladavši Voždovac rezultatom 6:0, a asistent Dejana Stankovića, Miloš Milojević je bio i više nego zadovoljan posle utakmice osmog kola Superlige Srbije.

Igrali smo dobro od prvog do poslednjeg minuta. Protok lopte je bio izvanredan, presing takođe na nivou. Raduje me motivacija igrača, zaista su se fenomenalno pokazali u tom segmentu. Takođe, i fudbaleri koji su ušli sa klupe su imali jasne zadatke i ispunili su ih. Teško je igrati protiv Crvene zvezde na Marakani, još jednom smo pokazali to. Na vreme smo postizali golove i brzo rešili pitanje pobednika. Žao mi je što se ova utakmica nije igrala pred navijačima, zaslužili su da uživo prisustvuju sjajnim pogocima – počeo je Milojević.

Ipak, smatra pomoćnik Dejana Stankovića da ima još prostora za napredak u našoj igri.

– Moramo da zadržimo ‘ofanzivnu mrežu’, kako bi bolje reagovali u defanzivnoj tranziciji. Treba uklopiti Falćinelija i vratiti druge igrače poput Pavkova u punu formu. Nastavićemo u  istom ritmu, već sledećeg vikenda igramo protiv Mladosti. Neće biti lako u Lučanima, ali spremićemo se dobro za taj meč.

Govorio je detaljnije Milojević o formi napadača crveno-belih,  Dijega Falćinelija i Milana Pavkova.

– Što se Falćinelija tiče, nisam pobornik ni da kudim, ni da hvalim. Protiv Čukaričkog je praktično ‘iz aviona’ došao na utakmicu, promašio je penal protiv Omonije, dešava se. Ako u kontinuitetu bude efikasan, biće dobro. Ima kvalitet, ali tek posle reprezentativne pauze možemo da očekujemo njegovu pravu formu. Pavkov mora da uđe u meč formu. Mi nemamo prijateljske utakmice sad, niti postoji liga rezervnih timova, pa moramo kroz takmičarske mečeve da ga uvodimo u pun ritam – zaključio je Milojević.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Mora da izgleda dobro
    Kad tim igra presing na zadnju liniju protivnika.to je glavni razlog neuspeha na kipru,a manje igraci koji su igrali.valjda ste posle ovoga razumeli da tim ne moze sa bekom koji se povlaci u svojih 16(gobeljic)
    Katai mora na hladjenje a gavric nikako do juna,kad vec ben odkazi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter