0
Evropske lige

KAKVA ČAST ZA RONALDA: Evo šta je Sporting uradio u znak zahvalnosti bivšem fudbaleru

Objavljeno: 21.09.20 u 17:51

Ovo se retko viđa!

Portugalski klub je odlučio da trening centar kluba u kojem se razvijaju mladi igrači nosi ime ‘Akademija Kristijana Ronalda’. Kristijano je u karijeri ostvario brojne individualne,timske i reprezentativne nagrade, ali ovo je nešto posebno.

Ponosni su ljudi iz Sportinga što je popularni ‘CR7’ prošao njihovu omladinsku školu i što je seniorsku karijeru započeo baš u ovom klubu.

PROČITAJTE JOŠ: DAMIR DŽUMHUR REAGOVAO IZJAVOM NAKON DISKVALIFIKACIJE: ‘Da li biste ovako sa Nadalom i Federerom? Novak mi je pružio podršku’

Sada već davne 2003. godine odigrao je Ronaldo prvu utakmicu u dresu Sportinga. Za ovaj tim je odigrao 31 meč i postigao 5 golova uz tri asistencije.

Sledeća destinacija u karijeri bila je Mančester. Ono što je radio u Junajtedu, Real Madridu, a sada u Juventusu, ostaće zabeleženo u istoriji- Kristijano je po mišljenju mnogih ljubitelja fudbala najbolji igrač od kada postoji ovaj sport.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter