0
Tenis

DAMIR DŽUMHUR REAGOVAO IZJAVOM NAKON DISKVALIFIKACIJE: ‘Da li biste ovako sa Nadalom i Federerom? Novak mi je pružio podršku’

Objavljeno: 21.09.20 u 16:21

Sa Rolan Garosa izbačeni su Peđa Krstin i Damir Džumhur.

Teniseri iz Srbije i BIH diskvalifikovani su sa turnira u Francuskoj. Njihovi treneri su bili pozitivni na Covid-19 test i organizatori su rešili da im zabrane učešće na ovom prestižnom takmičenju. 

Damir čak i sumnja u ispravnost testa i tvrdi da njegov trener poseduje antitela i da to može da dokaže.

PROČITAJTE JOŠ: SIMONA HALEP OSVOJILA MASTERS U RIMU: Pliškova predala veliko finale, Rumunka došla do prvog trofeja u ‘večnom’ gradu (VIDEO)

Rekao je da mu je Đoković pružio podršku.

-Sećam se da je on postavio pitanje šta bi se desilo da se ovakav slučaj desio kod Nadala ili Federera, odnosno šta bi se desilo da je kod njegovog trenera pokazan pozitivan test. Pitam se da li bi on dobio priliku za drugi ili možda čak i treći test, ili bi ga izbacili.

Znamo da pravila nisu ista za sve i sumnjamo da bi tek tako nekoga od tih velikih imena izbacili sa turnira, a to je nešto s čim se moramo nositi i prihvatiti to.

Juče sam dobio poruku od Đokovića koji mi je ponudio svoju pomoć i drago mi je što imam veliku podršku i njega i brojih drugih igrača koji ne bi voleli da su u takvoj situaciji. Nadamo se da će na kraju ipak biti dobro – rekao je Džumhur za RadioSarajevo.ba. 

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter