0
Domaći fudbal

TRENER ZLATIBORA PRED DUEL SA PARTIZANOM: ‘Svi misle da su nepobedivi, ja mislim drugačije’

Objavljeno: 20.09.20 u 13:19

Fudbaleri Partizana sastaće se sa ekipom Zlatibora danas od 19 časova u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Zlatibora, Predrag Ristanović, veruje da njegov tim može da iznenadi crno-bele i da izbori povoljan rezultat.

– Svi misle da ekipa Partizana ne može da se pobedi, ali ja mislim da može se pobedi, da može da se odigra jedna dobra utakmica. Ako se i ne pobedi, može da se dođe do povoljnog rezultata. Očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu, da možemo da se suprotstavimo njima. Važno je da se ne primi rano gol u nekom ranom periodu utakmice. Treba da čekamo svoju šansu, koja će sigurno doći, i da je iskoristimo. Oni su imali tešku utakmicu, igrali su 120 minuta, putovali, sada ponovo putuju u Užice. Sve to njima stvara problem, uz crveni karton Sume koji neće nastupati i povredu Sadika koji je pod znakom pitanja.

PROČITAJTE JOŠ: JUG JE ZAUVEK TVOJ DOM: Potpredsednik Partizana pružio podršku Leonardu, evo šta mu je poručio!

Podsetimo, Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Partizana igra se danas, sa početkom u 19:00 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter