0
Evropske lige

LEPO JE VRATITI SE KUĆI: Bejl nakon povratka u Sparse – Totenhem je poseban klub za mene, u njemu sam stvorio ime!

Objavljeno: 20.09.20 u 14:20

Juče je odjeknula bomba na ostrvu, nakon što se Geret Bejl vratio u Totenhem.

Nakon sedam godina, sjajni Velšanin se vratio u klub koji ga je lansirao na elitnu fudbalsku scenu. On na ‘ostvro’ dolazi kao pozajmljen igrač Real Madrida, u koji je tada prešao za neverovatnih 101.000.000 evra, što je predstavljalo svetski rekord.

Lep je osećaj vratiti se, Totenhem je poseban klub za mene, u njemu sam stvorio ime. Nadam se da mogu da vratim kondiciju da pomognem ekipi i da osvajamo trofeje, nadam se – rekao je Bejl, i potom dodao:

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVO MOGUĆE: Ovakav nokaut još uvek nismo videli, iz totalne defanzive – bio je na podu, a onda… (VIDEO)

Kada sam odlazio, znao sam da bih voleo da se vratim, ovde sam se uvek dobro uklapao. Gladan sam i motivisan, jedva čekam da sve počne – dodaje 31-godišnji Bejl.

Sa kraljevskim klubom je osvojio dve La lige, Kup kralja i četiri trofeja Lige šampiona.

– Sa Realom sam osvajao trofeje, dogurao daleko sa nacionalnim timom i osećam da imam pobednički mentalitet – nadam se da ću to doneti u svlačionicu, da svi više verujemo da možemo do trofeja na svakom frontu – zaključuje Bejl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter