0
ATP

FOTO: Twitter

‘KRALJ ŠLJAKE’ ZAVRŠIO SVOJU EPIZODU U RIMU: Novaku olakšan put do titule, užasni Nadal izgubio od Argentinca!

Objavljeno: 20.09.20 u 10:47

Kakav šok, španski teniser Rafael Nadal, izgubio je od Dijega Švarcmana sa 6:2, 7:5, i tako završio svoje učešće na Mastersu u Rimu.

Ova dva tenisera su se međusobno sastala deset puta, od toga devet puta je slavio Nadal, dok je u desetom susretu Švarcman konačno stigao do pobede.

Nadal tokom celog meča nije mogao da se ‘sastavi’, nismo navikli da ga gledamo da toliko greši. Prvi set je izgubio olako, delovalo je da će se trgnuti u drugom, ali usledio je pravi šok.

Dva puta se Nadal ‘vraćao iz mrtvih’ i ribrejkovima poravnavao rezultat. Švarcman se isprva izgleda uplašio pobede nad ‘kraljem šljake’ na njegovoj omiljenoj podlozi.

PROČITAJTE JOŠ: UZBUDLJIVO U NBA: Braun i Tejtum ‘srušili’ Majami i smanjili zaostatak! (VIDEO)

Zato je kad je servirao prvi put za trijumf na 5:4, olako izgubio brejk prednosti. I taman kad smo mislili da će to Nadala podići, usledio je novi pad španskog tenisera i opet mu je Argentinac oduzeo gem na njegov servis.

U narednom gemu se ipak, nije uplašio trijumfa i uspeo je da ga ostvari.

Švarcman će u polufinalu igrati protiv Denisa Šapovalova, dok u drugom polufinalu igraju Novak Đoković i Kasper Rud.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter