8
Domaći fudbal

IZRAELAC SA BELE TAČKE REŠIO UTAKMICU: Minimalna pobeda Partizana

Objavljeno: 20.09.20 u 20:52

Završena je utakmica 8. kola domaćeg šampionata Srbije.

Izjednačenim tempom krenule su ekipe od samog starta utakmice. Prvih  minuta prošlo je bez ozbiljnijih šansi na obe strane. Posed se smenjivao na sredini terena, a ostaje utisak da je falio završni pas na obe strane. 

U 25.minutu Marković je uputio udarac na gol Čupića i to je bila najbolja šansa na obe strane do tog trenutka.

U 31. minutu Partizan je postigao gol, ali on je poništen zbog ofsajda. 

https://youtu.be/tJxwmrpWIjU

Najbolju priliku za domaće imao je Đakovac u 34. minutu meča, dok su Marković i Matić još po jednom do kraja prvog dela igre ugrozili gol Zlatibora.

PROČITAJTE JOŠ: ODLAZAK NA PAUZU: Bez golova na obe strane, poništen gol u 31. minutu za Partizan

U nastavku igre crno-beli su krenuli mnogo agresivnije i ofanzivnije. Trener Stanojević je napravio izmene i na teren izveo gotovo najjači mogući sastav koji je imao na raspolaganju.

Ređale su se šanse za Partizan, Marković je često šutirao, a mašili su redom Asano, Miljković i Natho iz slobodnog udarca. Golman domaćih, Čupić zabeležio je nekoliko izvandrednih intervencija i sa velikom sigurnošću čuvao je gol svog tima.

Natho je u 74. minutu napravio prodor i šutirao, ali je lopta otišla pored stative.

U 80. minutu sudija Široki svirao je jedanaesterac za crno-bele. Natho je bio precizan sa bele tačke i doveo je Partizan u prednost.

https://youtu.be/aGjKrMxq6Ds

Do kraja meča Partizan nije imao ozbiljnije prilike. Sjajan udarac fudbalera Zlatibora odbranio je čuvar mreže crno-belih.

FOTO: FK Partizan

0
0

8 Komentara

  1. Više se ne gleda da li je igrač igrao rukom, nevažno. Nego pet puta usporavaju snimak da vidimo da li je igrača takla samo lopta pa opet nemozemo da učimo. Sramota

    0
    0
    Odgovori
    • A da nije izmislio korner za Partizan, ne bi bilo ni šanse i poništenog gola Matića!!! Jadno i bedno!! Navlači se za Partizan da bude ispred Vojvodine, Čukaričkog i Spartaka…

      0
      0
      Odgovori
    • PA LOSE SUDJENJE, INSTITUCIJI JE GOBLINU PONISTEN CIST GOL. SRAMOTA STA SE RADI SA GRANDE PARTIZANOM.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter