2
Domaći fudbal

FENOMENALNI GOLOVI OBELEŽILI UTAKMICU: Crveno-beli brojali do 6 (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.20 u 23:00

Sigurna i ubedljiva pobeda crveno-belih!

Od početka su crveno-beli krenuli dosta ofanzivno. Odmah su pokazali da im je želja pogodak u ranom delu utakmice. Već u 6. minutu Gajić je nakon sjajnog centaršuta Rodića bio u velikoj prilici, ali nije zahvatio loptu onako kako treba.

Ređale su se šanse domaće ekipe, ali u prvih 15. minuta nisu uspeli da dođu do tog završnog čina. U 15. minutu jedan od gostujućih fudbalera iz daljine je uputio udaraac, ali je on završio preko gola.

U 17. minutu Falćineli je postigao svoj prvi pogodak u dresu Crvene zvezde. Nakon centaršuta Rodića, sjajno se snašao bivši fudbaler Intera.

https://youtu.be/f7ONtgFAnD4

5 minuta kasnije fenomenaln gol je postigao Željko Gavrić. Talentovani fudbaler je šutirao sa dvadesetak metara i lopta je od prečke završila u golu Voždovca.

https://youtu.be/VCUJVp3Lzsg

Do kraja prvog dela igre Zvezda je nastavila u napadačkom ritmu i već u 40. minutu Dijego Falćineli je postigao drugi gol na utakmici.

https://youtu.be/1OpdhPJ-Xrc

U nastavku igre Zvezda je nastavila u istom ritmu. Najviše se igralo ispred gola Voždovca. U 55. minutu Veljko Nikolić je postigao spektakularni pogodak. Tada su nestale sve nade gostiju da mogu nešto da urade u ovoj utakmici.

https://youtu.be/ZW5IWOm8wZs

Samo dva minuta kasnije Mirko Ivanić postiže pogodak nakon sjajnog udarca sa nekih dvadeset metara. Delovalo je kao da se domaći takmiče u tome ko će postići lepši gol.

https://youtu.be/ZguPvDdaqwM

 

Nisu stali izabranici Dejana Stankovića i želeli su da postignu još barem jedan pogodak.  Uspeli su u toj nameri!

U 90. minutu Milan Pavkov pogađa nako odlične asistencije Mirka Ivanića.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

sofa_embed(‘sofa-standings-embed-1107-28237’, window);

FOTO: FK Crvena zvezda

 

0
0

2 Komentara

  1. Zaista se retko vidja da neki tim da 6 golova i da svaki bude lep. Cak i ovaj poslednji Pavkova uopste nije tako lak. Nije pipnuo loptu, promenio telom smer kretanja, namestio se na sut i u ugao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter