0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

VESELINOVIĆ NAKON OPROŠTAJNOG MEČA: ‘Biću na novom poslu, ali ću da pratim moj klub Čukarički’

Objavljeno: 19.09.20 u 22:18

Svoju poslednju utakmicu na klupi Čukaričkog Aleksandar Veselinović je imao danas protiv ekipe Radničkog iz Niša.

Aleksandar Veselinović od nedelje neće biti šef stručnog štaba Čukaričkog, a njega će na tom mestu naslediti dosadašnji pomoćnik Dušan Đorđević. Veselinović je dobio i prihvatio ponudu Al Dafre, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u Upravi Čukaričkog su mu izašli u susret i omogućili mu da ponovo dokazuje svoje trenersko umeće van granica Srbije.

Veselinović je kao fudbaler ostavio značajan trag u Radničkom. Zbog toga mu je u ime Radničkog, generalni direktor kluba Dejan Propadalo uručio prigodan poklon i poželeo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

– Kolegi Veselinoviću želim puno uspeha u nastavku karijere u inostranstvu – rekao je trener Radničkog iz Niša, Radoslav Batak.

PROČITAJTE JOŠ: VOŽDOVČANI SA DOSTA RESKEPTA PRED SUTRAŠNJI MEČ: ‘Sutra treba da uživamo na terenu, očekuje nas protivnik koji igra dosta dobar fudbal’

– Čestitke svim akterima ove utakmice. Nije bilo golova, ali je bilo zanimljivo. Remi je apsolutno realan ishod – rekao je Veselinović nakon meča, i dodao:

– Hvala im i za današnju borbu i osvojeni bod. Bili smo oslabljeni. Docić je povređen, juče se povredio i Birmančević, a u prvom poluvremenu i Eze. Zbog toga je ovaj bod izuzetno značajan za nas. Znao sam kakav nas meč čeka, pa sam od vlasnika novog kluba tražio da ostanem i vodim ekipu u Nišu. Biću na novom poslu, ali ću da pratim moj klub Čukarički – rekao je Veselinović.

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter