0
Auto Moto

FOTO: Youtube/screenshot

DOKTOR OTKRIO PRAVU ISTINU O ŠUMAHERU: Evo šta je poznati neurolog rekao o stanju legendarnog Nemca!

Objavljeno: 19.09.20 u 13:50

Nemački neurolog Erih Riderer izneo je detalje o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera, legendarnog vozača Formule 1 koji je nastradao 2013. godine.

Šumaher je tada doživeo nesreću na skijanju u Alpima i u poslednjih sedam godina svet nije dobijao precizne informacije o stanju čuvenog Nemca.

Sada ih je po prvi put izneo Riderer u izjavi za italijanski ‘Korijere delo Sport’ koji je opisao stanje sedmostrukog šampiona sveta.

Mihael Šumaher je budan, diše, srce mu ima lep ritam. Verovatno može i da sedne, čak možda i da napravi neki korak uz pomoć drugih, ali ne više od toga. Mislim da je ovo najviše što će on moći – izjavio je Riderer.

On je ocenio da je Šumaherovo stanje vegetativno i da se neće mnogo poboljšavati.

– Povrede koje je zadobio su trajne prirode i ne postoji reverzibilan proces koji bi ga doveo u pređašnje stanje. On je u svojevrsnom vegetativnom stanju, što znači da jeste budan, ali ne odgovara – opisao je nemački doktor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter