FOTO: SIM/Stefan Cvetković
in , ,

SPORTSKE IGRE MLADIH: Na redu je finale u malom fudbalu

Brzeće je ovog vikenda centar domaćeg fudbala, bar kada je reč o omladinskom sportu.

U ovom prelepom turističkom mestu, ovog vikenda održava se druga smena Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, a nadmeću se dečaci i devojčice koji su se proteklih meseci u svojim gradovima plasirali u veliko finale Coca-Cola kup 2020. turnira u malom fudbalu. A ko će protiv koga igrati odlučeno jena svečanosti upriličenoj u Brzeću, podno Kopaonika, u sali hotela Junior, na kojoj su izvučeni parovi.

FOTO: SIM/Stefan Cvetković

Parove su prepunoj sali hotela Junior uz prusustvo svih koordinatora Igara i predstavnika učesnika, izvlačili predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, zamenik gradonačelnika Čačka Vladan Milić, regionalni izvršni direktor SIM Tihomir Gudić i predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović.

Ovo je sedmi put da se Igre održavaju u Srbiji, a ovu godinu uz decu Srbije, obeležio je i Nemanja Matić, as Mančester Junajteda koji je i ambasador Igara. U njegovom rodnom selu Vrelo održan je jedan od turnira u malom fudbalu, a Nemanja je sve vreme tog dana bio sa dečacima i devojčicama. Preostalog vikenda na redu je treća smena Igara, sa finalima u basketu 3 na 3, odbojci i odbojci na pesku.

 

FOTO: SIM/Stefan Cvetković

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: Redakcija

STIGLI REZULTATI: Evo koliko glasova je dobio Nikola Jokić u trci za MVP-ja NBA lige! (FOTO)

NEZABORAVNO VEČE BAJERNA: Bavarska ‘mašina demolirala’ Šalke sa 8:0! (VIDEO)