0
Domaći fudbal

ZNAM ŠTA JE DRES PARTIZANA: Konačno se oglasio fudbaler koji je na ‘meti’ Partizana!

Objavljeno: 17.09.20 u 10:50

Crno-beli već duže vreme muče muku sa bekovskim pozicijama. Nemanja Miletić se odselio u Saudijsku Arabiju, što je izuzetno težak udarac za defanzivnu liniju Partizana.

Aleksandar Miljković se vratio, spominjao se i povratak Ivana Obrdadovića, međutim od toga neće biti ništa.

Velika želja Aleksandra Stanojevića jeste desni bek Metalca, Jovan Vlalukin, koji je prošao mlađe kategorije Partizana. Zabeležio je sjajne utakmice, i postao jedan od glavnih igrača u Gornjem Milanovcu, tako da čelnici Metalca za njega traže obeštećenje od 200.000 evra.

– Zvao je visoki zvaničnik Partizana, obavestio me je sportski direktor Bojan Leontijević. I to je sve što mogu da kažem – rekao je Vlalukin za ‘Žurnal’.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI ‘IZVISILI’ ZA POJAČANJE: Bio je velika želja Aleksandra Stanojevića, a sada mladi reprezentativac Srbije ima novi klub!

Mladi defanzivac ne krije želju oko povratka u staro jato, ali…

Pita se Metalac, a što se mene tiče, dobro znam šta je dres Partizana. A to što se pominje da sam interesantan kao bonus igrač, iskreno, motiv bi mi bio da eliminišem taj prefiks i nametnem se kao rešenje bez obzira na godine i konkurenciju. Metalac mi je pružio mnogo, strpljenje i poverenje, a ukoliko se klubovi dogovore, onda je odluka na mojoj malenkosti. Menadžer mi je preneo da postoje interesovanja i klubova iz inostranstva – istakao je Jovan Vlalukin,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter