0
Evropske lige

FOTO: FSS

SERGEJ DOČEKUJE KOLEGU IZ REPREZENTACIJE: Još jedan srpski fudbaler na meti italijanskog velikana!

Objavljeno: 17.09.20 u 13:47

Čelnici Lacija žele da u svoje redove dovedu još jednog srpskog reprezentativca.

U pitanju je srpski defanzivac Matija Nastasić, prenosi ‘Gazela delo sport’. Sportski direktor italijanskog velikana Igli Tare želi da svoju ekipu pojača na štoperskoj poziciji, a u najužoj konkurenciji nalazi se upravo Nastasić.

Alternativa uvek postoji, tako da je rezervna opcija Lacija južnokorejski štoper Kim Min Jaea, koji nastupa za Peking Guan.

RPOČITAJTE JOŠ: STIŽU PROVOKACIJE I SA ‘KROVA’: (Ne)evropska Zvezda, sanjajte Ligu šampiona – i Voždovac se ‘sladi’ Zvezdinim porazom!

Čelnici nebesko plavih su skeptični po pitanju Kima, tako da je najerealnija opcija da se dovede Matija Nastasić, defanzivac nemačkog Šalkea.

Navodno, uprava Šalkea bi pustila Nastasića za deset miliona evra, ali ostaje da vidimo kako će se ova situacija odvijati. Dres Lacia već godinama unazada nosi Sergej Milinković-Savić, takođe srpski reprezentativac.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter