0
Evropske lige

PAPRENE KAZNE ZBOG TUČE: Fudbaleri PSŽ-a i Marseja žestoko kažnjeni – Nejmar je imao sreće, dok je Kurzava izvukao najdeblji kraj!

Objavljeno: 17.09.20 u 11:17

Stigle kazne zbog tuče na Parku prinčeva.

Nedavno, u derbiju između PSŽ-a i Olimpik iz Marseja viđena je žestoka tuča između fudbalera, a sinoć, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Francuske izrekla je svoje kazne.

Ekipa Marseja slavila je u toj utakmici minimalnim rezultatom od 1:0, ali utakmicu su nažalost obeležile neke druge stvari, velika tuča, pet crvenih i čak 14 žutih kartona.

Kao sankciju za to, zvezda pariskog tima Nejmar kažnjen je sa samo dva meča suspenzije, kao i njegov saigrač Paredas. Najdeblji kraj izvukao je Kurzava koji će zbog tuče morati da pauzira šest utakmica. On je u sukob ušao sa fudbalerom Amavijem, koji će van terena biti tri utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVO ZASLUŽIO: Amerikanci nikad bezobrazniji prema srpskom centru?

Alvaro Gonzales i Anhel Di Maria tek očekuju da vide kolike će kazne dobiti, a vrlo je verovatno da će oni i najgore proći.

Alvaro je optužen da je rasistički vređao pomenutog brazilskog napadača, a Di Marija da je pljunuo jednog od fudbalera Marseja zbog čega će 23. septembra biti čak i saslušan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter