1
Evrokupovi

LUIS IBANJEZ ZA HOTSPORT NAKON POBEDE ‘Oni su veliki klub,verovali smo u pobedu! Žao mi je što je Zvezda izgubila’

Objavljeno: 17.09.20 u 23:12

Zrinjski je savladao Olimpiju iz Ljubljane u kvalifikacijama za LE, a njihov fudbaler i bivši igrač Crvene zvezde Luis Ibanjez dao je izjavu za HotSport.

U Ljubljani je bilo 2:3 za gostujuću ekipu.

Luis je preneo  utiske sa meča i prokomentarisao pobedu.

– Oni su veliki klub, jaka ekipa, ali verovali smo u nas od samog početka. Srećni smo nakon utakmice i kući odlazimo kao pobednici – istakao je Ibanjez.

Kakve su vaše ambicije u Evropi?

– Mi svakako želimo da uđemo u Ligu Evrope. To nam je cilj! U sledećem kolu nas očekuje duel sa Apoelom. Oni su zaista veliki klub sa puno  iskustva i imaju ulogu favorita u tom meču. Kao i uvek mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo i prođemo dalje, a onda i da uđemo u grupnu fazu – rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Zatim je popularni ‘Lučo’ komentarisao ciljeve njegove ekipe u domaćem šampionatu.

Uvek idemo na pobedu. Tako i u prvenstvu želimo da osvojimo titulu. Biće teško, ali idemo korak po korak. Trenutno smo fokusirani na Evropu i pripremamo se za duel sa Apoelom – dodaje Ibanjez.

Da li si gledao utakmicu Crvene zvezde na Kipru?

-Gledao sam utakmicu, mnogo  mi je žao što Zvezda nije uspela da pobedi. Nadam se da će ući u Ligu Evrope. U Zvezdi ima odličnih igrača i zaista mislim da imaju kvalitet za to takmičenje – istakao je iskusni levi bek za HotSport.

Argentinac je u karijeri sa velikim uspehom nosio dres Crvene zvezde, Dinamo Zagreba,Trabzona, Rasinga kluba i Đera iz Mađarske. Poznat je po vrhunskom udarcu levom nogom i odličnom izvođenju slobodnih udaraca.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

1 Komentara

  1. Velikim uspehom?????? Zato je tu sad gde jeste, inace bi bio u PSV ili Milan, Mancester City itd, veeeeliki mu uspeh nema sta, naravno posebno CZ, ahahahaha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter