in

ĐORĐEVIĆ PONOVO U EMIRATIMA: Drugi put u karijeri u istom klubu

Srpski odbojkaški trener nastavlja svoju uspešnu karijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Njegov novi – stari klub je Al Džazira iz Abu Dabija. Đorđević u subotu leti za ovu arapsku zemlju ,u kojoj je muška odbojka sve popularnija.

Prošle sezone sam bio u istom klubu, ali je korona virus sve poremetio i prvenstvo je završeno ranije. Bili smo treći. U klubu su od nedavno počeli ponovo da me zovu i pokazuju interesovanje. Želja mi je bila da radim i Evropskoj uniji, ali kako je pandemija virusa i dalje aktuelna, ponudu starog kluba sam prihvatio. U oktobru nam počinje Kup UAE, igraćemo 23. oktobra prvu zvaničnu utakmicu u tom takmičenju, gde su nam ambicije najveće. U prvenstvu je cilj jedno od prva tri mesta – istakao je Dragan Đorđreviić, 45-togodišnji trener, rodom iz Kraljeva.

PROČITAJTE JOŠ: NOVO POJAČANJE NA MALOM KALEMEGDANU: Centar stigao u Crvenu zvezdu

Đorđević je i u našoj zemlji vodio seniorske klubove, Ribnicu i Radnički iz Kragujevca. Bio je i selektor Univerzitetske reprezentacije Srbije 2007. u Bankoku i 2009. u Beogradu. Radio je u Rumuniji, Emiratima, Iranu i Libiji. U Libiji je napravio najveći uspeh, osvojivši za redom dve titule prvaka ove daleke arapske zemlje. U upravi je mladog kluba Tehničar iz Kraljeva.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NOVO POJAČANJE NA MALOM KALEMEGDANU: Centar stigao u Crvenu zvezdu

AKO TSC POBEDI VEČERAS, ČEKA IH LIBEREC: Početak utakmice u Bačkoj Topoli