0
Evrokupovi

FOTO: TSC Bačka Topola

TSC JE SPREMAN ZA VELIKI MEČ: ‘Očekuje nas najteži izazov protiv izuzetno jake ekipe’

Objavljeno: 16.09.20 u 14:51

Ekipu iz Bačke Topole očekuje istorijski meč!

Prvi put na domaćem terenu TSC dočekuje neku ekipu u kvalifikacijama za LE. Povodom meče oglasio se kapiten ekipe Saša Tomanović.

-Očekuje nas najteži izazov protiv izuzetno jake ekipe. Analizirali smo Steauu, videli smo u kojim segmentima je jaka, a gde bismo mogli da joj pripretimo. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani tokom cele utakmice i da vodimo računa o detaljima. Samo tako možemo da dođemo do pobede. Ova utakmica može da nam donese izlaz iz krize, jer ako uspemo da pobedimo Rumune i u prvenstvu možemo da se vratimo na pravi put – kazao je Tomanović.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE HIT: NBA liga ima novi logo, na kojem je ‘mali bucko’ – Nikola Jokić! (FOTO)

Najavio je veliku borbu njegove ekipe.

– Spremni smo za veliku borbu. Biće nam teško bez podrške navijača, ali učinićemo sve da napravimo iznenađenje – rekao je kapiten TSC-a.

Na kraju je uporedio i prethodni meč u kvalifikacijama.

-Odlično smo pristupili susretu u Kišinjevu. Na isti način moramo da uđemo i u okršaj sa Steauom. Činjenica da do sada nismo imali jačeg rivala je dovoljan motiv. Igraćemo za istoriju kluba i grada, za naš fudbal, klupsku i ličnu afirmaciju – dodao je Tomanović.

FOTO: TSC Bačka Topola

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter