0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

ANDRIJA JE HEROJ PAOKA: Živković prokomentarisao utakmicu, a potom spomenuo i Partizan!

Objavljeno: 16.09.20 u 10:48

Ekipa Paoka savladala je Benfiku u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 2:1.

Pobednički pogodak za crno-bele postigao je bivši fudbaler Partizana Andrija Živković, i na taj način postao heroj u Pireju.

Živković je nakon utakmice izneo svoj komentar o meču, i tom prilikom spomenuo Partizan.

– Želim najpre da čestitam svojim saigračima, zatim i svima koji vole PAOK, na ovom rezultatu. Znam da je ovo jako važno za ekipu. Ja volim ovaj tim, imam osećanja prema njemu zato što sam igrao za Partizan i veoma sam srećan – rekao je Živković u kamere, odmah posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: OPRAŠTAM SE OD VELIKOG KLUBA: Tomane se oprostio od crveno-belih, a potom potpisao za turskog drugoligaša!

PAOK se tako po treći put plasirao u završnu kvalifikacionu rundu i imaće novi pokušaj da se konačno, po prvi put u istoriji, domogne grupne faze Lige šampiona. Podsetimo, poslednji put, u sezoni 2017/18. u tome ih je sprečila upravo Benfika. Bolju osvetu crno-beli nisu mogli ni da sanjaju.

Ono što je zanimljivo, Živković je do pre samo dvadesetak dana bio fudbaler Benfike, čiji je dres nosio od 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter