0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ JE ODLUČIO: Evo kojih 20 igrača će otputovati u Moldaviju!

Objavljeno: 15.09.20 u 16:18

Trener crno-belih odredio je spisak od 20 fudbalera koji će se naći u avionu za Moldaviju.

Crno-beli su pre treninga koji imaju u utorak obavili nova testiranja na koronavirus, obavezna u skladu sa protokolima UEFA.

Aleksandar Stanojević odlučio je koje će igrače voditi u Moldaviju i koji će konkurisati za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener crno-belih ne može da računa na štopera Maki Banjaka i levog beka Rajka Brežančića, kao i Lazara Pavlovića koji se u procesu oporavka. Osim pomenutih, Stanojević u Moldaviju neće voditi omladince Nikolu Čolića, Nikolu Štulića i Nemanju Jovića koji je juče potpisao ugovot na četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PRED PUT U MOLDAVIJU: Vežbali smo sve varijante, znamo šta nas čeka, spremni smo maksimalno! (VIDEO)

Na spisku se nalaze sledeći igrači:

Golmani: Vladimir Stojković Nemanja Stevanović;

Odbrambeni igrači: Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević;

Vezni red: Saša Zdlejar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Denis Stojković, Sejduba Suma;

Napadači: Umar Sadik, Lazar Marković i Bojan Matić.

Crno-bela ekspedija u sredu u jutarnjim časovima će krenuti za Moldaviju na meč koji se igra u četvrtak od 19 časova.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter