0
Domaći fudbal

FOTO: FC Deportivo

SRPSKI GOLMAN POTPISAO ZA APOLON: Neće u Španiju i Dansku – karijeru nastavlja na Kipru!

Objavljeno: 15.09.20 u 20:48

Srpski golman Aleksandar Jovanović novi je član kiparskog Apolona.

Sjajni čuvar mreže, koji je fantastične partije zabeležio u danskom Orhusu, imao je ponudu da se vrati u Alka Superligu, gde je za njeove usluge bio zainteresovan Velje.

Jovanović je imao ugovor sa Ueskom, međutim, bio je pozajmljen u Deportivu iz La Korunje. Sjajnim partijama, čelnici tog kluba su svim silama želeli da ga zadrže, ipak, mladi golman je izabrao treću opciju i odlučio da svoju karijeru nastavi da gradi na Kipru.

PROČITAJTE JOŠ: ODRAĐEN JE POSLEDNJI TRENING PRED OMONIJU: Crveno-bela ekspedicija je spremna, pogledajte kako izgleda stadion na kojem će se sutra igrati! (FOTO)(VIDEO)

– Postojalo je interesovanje Vejlea, klubovi su razgovarali, ali ja nisam postigao dogovor. Imao sam i dve ponude iz španske Segunde, ali sam se odlučio za Kipar. Ekipa ima priliku da se bori za titulu u domaćem šampionatu i izgledne šanse za plasman u Ligu Evrope. To me je privuklo da odaberem Apolon – rekao je Jovanović.

Svoje prve fudbalske korake načinio je u Radničkom iz Niša, da bi potom nosio dres Rada, Donjeg Srema i Orhusa.

FOTO: FC Deportivo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter