0
Evropske lige

FOTO: Tviter/Screenshot

PRVENAC U DRESU PAOKA: Bivši fudbaler Partizana je heroj Soluna, svojom majstorijom je ‘nokautirao’ Benfiku! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.20 u 22:18

Fudbaleri Paoka svaladali su ekipu Benfike u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, rezultatom 2:1.

Bivši fudbaler Partizana Andrija Živković ušao je u igru u 66. minutu, i samo devet minuta kasnije postigao prvenac u dresu Paoka. Andrija je pre samo nedelju dana potpisao za velikana iz Soluna, i nije mu bilo potrebno dugo vremena da pokaže navijačima zbog čega je doveden.

Domaćin je poveo najpre kada je Đanulis iskoristio asistenciju Akpoma i iz neposredne blizine pogodio za 1:0, da bi 12 minuta kasnije i sam bio asistent kod gola Živkovića.

Srbin se poneo izuzetno profesionalno nakon postizanja gola, pa je samo stao u mesto, podigao ruke i odbio da krene u proslavu.

PROČITAJTE JOŠ: ODGOVORIO NAVIJAČIMA, CRNO-BELA LEGENDA PORUČUJE: Privženost Partizanu sam dokazao delima, a ne rečima!

PAOK se tako po treći put plasirao u završnu kvalifikacionu rundu i imaće novi pokušaj da se konačno, po prvi put u istoriji, domogne grupne faze Lige šampiona. Podsetimo, poslednji put, u sezoni 2017/18. u tome ih je sprečila upravo Benfika. Bolju osvetu crno-beli nisu mogli ni da sanjaju.

FOTO: Tviter/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter