0
Evropske lige

FOTO: FC Barcelona/twitter

BARSA PREDSTAVILA NOVOG INIJESTU: Pjanić stigao na Kamp Nou i odmah pohvalio Mesija – ‘On je najbolji igrač svih vremena, vanzemaljac’

Objavljeno: 15.09.20 u 21:15

Barselona je danas predstavila svoje novo pojačanje.

Miralem Pjanić je od danas i zvanično novi igrač katalonskog giganta. On je na ‘Kamp Nou’ stigao iz Juventusa, a sa Barsom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Voleo bih da sam ovde došao sa šest godina. U detinjstvu sam sanjao da igram ovde. Ponosan sam što sam tu. Imao sam dobru karijeru, poštujem sve klubove u kojima sam igrao, ali sada sam došao u najveći. Srećan sam – rekao je Miralem.

On je istakao da mu je vekika čast što će svlačionicu deliti sa Lionelom Mesijem.

– Pročitao sam šta se dešavalo sa Mesijem. Ali on je šampion, pobednik, nadam se da ćemo sa njim osvajati trofeje. Ne mogu da ga zamislim u drugom dresu, nisam imao sumnje da će otići. On je najbolji igrač svih vremena, biće lepo deliti svlačionicu sa vanzemaljcem i igrati sa njim.

PROČITAJTE JOŠ: ODRAĐEN JE POSLEDNJI TRENING PRED OMONIJU: Crveno-bela ekspedicija je spremna, pogledajte kako izgleda stadion na kojem će se sutra igrati! (FOTO)(VIDEO)

Njegov angažman koštao je katalonski klub 60.000.000 evra, a ako se ispune određeni bonusi možda će i 5.000.000 više. Pjanić je izabrao dres sa brojem osam, koju su pre njega nosili Artur i Inijesta.

FOTO: FC Barcelona

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter