0
Košarka

SRPSKI TRENER POMOĆNIK U NBA: Pridružio se reprezentativcu Srbije

Objavljeno: 14.09.20 u 12:01

Srbin imenovan za pomoćnika!

Darko Rajaković nastavlja svoju NBA trenersku karijeru. Uspešno je radio u Finiksu, a sada se seli u Memfis gde će raditi sa glavnim trenerom Tejlorom Dženkinsom.

Pre Finiksa sedam sezona je bio pomoćni trener Oklahome, a ekipa je u tom periodu čak četiri puta igrala plej-of.

-Veoma sam uzbuđen što sam se pridružio Tejlorovom osoblju i timu Grizlisa. Ovo je jedinstvena prilika da se na značajan način doprinese razvoju visoko konkurentnog i održivog programa u Memfisu. Takođe bih želeo da se zahvalim Montiju i Sansima i da im poželim sve najbolje – rekao je Rajaković.

PROČITAJTE JOŠ: Izjava dana Majkl Porter Džunior o Nikoli Jokiću

Za Memfis trenutno nastupa Marko Gudurić tako da Rajaković neće biti jedini član Grizlisa iz Srbije.

-Svi smo vrlo uzbuđeni što smo dočekali Darka u Memfis Grislisima. Pokazao je strast, inicijativu , visok koeficijent inteligencije u košarci i ljubav prema podučavanju košarke na visokom nivou, kako na međunarodnom nivou, tako i u NBA ligi. Njegov dodatak našem sjajnom trenerskom osoblju doprineće poboljšanju razvoja naših igrača, osoblja i tima u budućnosti – rekao je Dženkins.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter