0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

MOLDAVCI SE OBRATILI MEDIJIMA PRED DUEL SA PARTIZANOM: ‘Dolazi nam veoma moćan protivnik’

Objavljeno: 14.09.20 u 15:45

Na konferenciji za novinare pričali su trener i jedan od fudbalera Sfintula.

Prvo je govorio trener tima Sergej Čebotari.

-Dolazi nam veoma moćan protivnik, vrhunski tim s evropskim iskustvom. Što ne znači da ćemo se predati unapred. I na početku kvalifikacija smo bili apsolutni autsajderi, pa se evo borimo za prolaz u treće kolo. Protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i spremni smo da ostvarimo istorijski rezultat. Sve je moguće, a mojim igračima to i kažem: ako ostavite srce na terenu, onda je moguća i pobeda. Spremićemo se najbolje što možemo kako bismo prikazali sve što znamo – rekao je on.

Nakon njega novinarima se obratio Eugen Slivka.

-Očekivali smo lakšeg protivnika, Škendiju i BATE Borisov. Šta je tu je, veoma dobro poznajemo ekipu Partizana. Znamo i da nije u najboljoj formi, tu vidimo šansu. U svakom slučaju, dočekaćemo goste iz Beograda prijateljski, a bolji neka pobedi. Uostalom, malo ko je verovao u našu pobedu nad Soligorskim, pa smo prošli. Neće da izađemo na teren da izgubimo – zaključio je on.

Meč je na programu u četvrtak od 19:00h.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter