2
Domaći fudbal

MLADEN KRSTAJIĆ STAO NA STRANU SAVEZA: ‘Nema razloga da se radi protiv Partizana, to su nečije halucinacije’

Objavljeno: 14.09.20 u 09:42

Povodom redovnih saopštenja iz Humske izjasnio se bivši selektor reprezentacije Srbije i nekadšnji igrač Partizana.

Krstajić je stao na stranu predsenika saveza.

-Nije moje da sudim zašto i zbog čega neko to radi, ali naravno mislim da je to loše za srpski fudbal, akumulirana je negativna energija. Kako od strane jednog od naših najvećih klubova, Partizana, tako i od celokupne srpske javnosti. U svakom momentu mislim da treba da smo svi uz Srbiju. Radio sam sa Slavišom Kokezom dok sam bio selektor. Siguran sam da odgovorno i predano, sa mnogo truda, obavlja posao u FSS. Ne može da bude odgovoran za rezultate Partizana, Crvene zvezde ili bilo kojih drugih klubova –  kazao je Krstajić za Sportski Žurnal.

PROČITAJTE JOŠ: POBEDA TIMA ZA ISTORIJU: Novi grend slem šampion

-Apsolutno su to nečije halucinacije! Nema razloga da se radi protiv Partizana. Zaboravlja se koliko je FSS pomogao Partizanu – dodao je bivši selektor reprezentacije.

Odgovorio je i na pitanje o motivu saopštenja iz Humske.

-Nisam siguran da li želi da prikrije greške ili nešto drugo, ali uvek postoji ta mogućnost. Vreme je da se nešto promeni. Srbija sigurno ima dobre trenere, problem treba tražiti na drugom mestu. Partizan nije kao što je nekad bio – dodao je Mladen za Sportski žurnal.

Dotakao se utakmice u Pazaru.

– Jednostavno su mislili i potcenili Novi Pazar, kao ekipu. Ne može neko drugi da im bude kriv za poraz u Novom Pazaru – istakao je Krstajić.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

2 Komentara

  1. koja olos od ubacenih TROJANACA u i oko partizana … podrzava FSS to jest drzavni projekat zvezdu. koja li to sica od para i usluga …???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter