0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

VELJKO PAUNOVIĆ OSTVARIO PRVU POBEDU U NOVOM KLUBU: Sjajan debi trenera iz Srbije

Objavljeno: 13.09.20 u 16:28

Trener koji je postao prvak sveta sa mladom reprezentacijom Srbije nastavlja sa uspešnim rezultatima.

Novi šef stručnog štaba Redinga zadovoljan je rezultatom i prikazanom igrom novog kluba u prvom kolu Čempionšipa. Njegova ekipa je bila bolja od Derbi Kauntija i slavila rezultatom 2:0.  Golove su postigli Žoao Lukas u 40. i Ejarija u 46. minutu utakmice.

Demonstrirali smo sjajan pobednički duh, bili smo dosledni i igrali smo kvalitetan fudbal, naročito u prvih 45 minuta. Na terenu sam video pristup koji bih želeo da nas uvek krasi. Spazio sam veliki potencijal, ali izazov lеži u tome da zadržimo ovaj nivo – rekao je Paunović.

U ekipu Redinga stigao je iz SAD-a gde je sa klupe predvodio Čikago Fajer u MLS ligi.

Ovo je dobor za početak, ali ne smemo da se zavaravamo da smo već završili posao. Protiv Derbija smo dobili priliku da dominiramo i to smo i uradili. Kontrolisali smo meč i bili kreativni u napadu – istakao je fudbalski stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: DOCIĆ SE KONAČNO OGLASIO: Kapiten Čuke otkrio koliko je ozbiljna povreda!

Posebno je naglasio i pohvalio učinak strelca prvog gola Lukasa.

Izuzetno sam zadovoljan onime što sam video i mislim da mu tek predstoje produktivne partije. Ako svaku utakmicu bude igrao sa identičnim fokusom, odnosno sa istom glađu za golovima čitav tim će imati sjajnu sezonu – zaključio je Paunović.

FOTO: HotSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter