0
Fudbal

BILIĆ POTVRDIO: Poznato je gde Branislav Ivanović nastavlja karijeru

Objavljeno: 13.09.20 u 19:59

Bivši kapiten reprezentacije Srbije potpisao ugovor!

Nakon utakmice između Vest Bromvič Albiona i Lestera oglasio se trener domaće ekipe Slaven Bilić. U izjavi za Sport Klub otkrio je detalje o transferima i otkrio šta fali njegovom timu. Oni su danas doživeli težak poraz rezultatom 0:3.

PROČITAJTE JOŠ: MBAPE NAJAVIO ODLAZAK: Reprezentativac Francuske je saopštio namere upravi kluba

Imamo dve faze u prelaznom roku, prva je da pokušamo da zadržimo igrače iz prethodne sezone koji su ostvarili uspeh u Čempionšipu. Potpisali smo Brejdija, Robinsona, treći je Filip Krovinović. Radimo na tome da ga opet dovedemo iz Benfike. Postoji naša volja, postoji i njegova, ali i volja Benfike.Ostalo je samo da se neke stvari realizuju, jer nešto to i košta.Nije lako napraviti ekipu ni kada imaš novac. Šta je, tu je, nećemo da plačemo – rekao je trener. 

Potvrdio je priču o dovođenju Branislava Ivanovića.

Ivanović je tu, on je potpisao. On je sjajan igrač. Ne poseduje samo kvalitet, već i iskustvo na terenu i van njega. Nama fali nešto što nam Ivanović ne može rešiti. To su problemi koje imamo napred – izjavio je Bilić za Sport Klub.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter