5
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

VELIKO OLAKŠANJE: Dociću nisu pokidani ligamenti – evo koliko će kapiten Čuke biti van terena!

Objavljeno: 12.09.20 u 18:55

Kapiten ‘Brđana’ Marko Docić doživeo je juče tešku povredu u utakmici protiv Crvene zvezde, nakon duela sa Sanogom.

Nakon jučerašnje utakmice, na prvi mah, činilo se da je za kapitena Čuke ova sezona završena.

Ipak, nakon urađene magnetne rezonance svima je laknulo. Docić je danas snimio koleno i rezultati su daleko boljih od onih što se očekivalo i verovalo.

Žestoki start Sanoga, pogledajte OVDE.

Kapitenu Čukaričkog ligamenti nisu popucali, rekao je za ‘Kurir’ sportski direktor ‘Brđana’ Nenad Mirosavljević.

Progonoze su mnogo optimističnije nego prve! Po prvim nalazima lekara ligamenti nisu popucali i prognoza je da će Marko pauzirati četiri do šest nedelja – rekao je Mirosavljević.

PROČITAJTE JOŠ: BOLJI DEBI NIJE MOGAO NI DA ZAMISLI: O ovom pogotku priča cela Evropa – pogledajte evrogol sa skoro 60 metara! (VIDEO)

Mirosavljević je otkrio i kako se Docić trenutno oseća.

– Malo je konfuzan posle svega, ali je posle ovih prognoza mnogo bolje. Posle snimanja i izveštaja svima nam je mnogo lakše – otkrio nam je Mirosavljević kako se Docić oseća dan posle jezive povrede.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuuu kakav start!!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Čukarički

0
0

5 Komentara

    • Zaboravio si Vasovica polomio nogu golmanu Crvene Zvezde Mirku Stojanovicu,Nadj polomio nogu Perovicu grobarski kostolomci.

      0
      0
      Odgovori
  1. Bogu hvala, Dociću nisu pokidani ligamenti, ali je golmanu Napredka slomljena noga, Mudriniću isto bila slomljena noga, Basti ste slomili ruku, Hatunić je uništio jednu fudbalsku karijeru,…. Bagro grobarska !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neverovatno koliko senzacionalizma u izvestajima o toj povredi zalosno. Takvo novinarsko ,,lesinarenje,, je zaista neprimereno .U zemlji sa strahovitim problemima truju se ljudi sa prepucavanjima Partizana I Zvezde I to preko ,,pokidanih,, ligamenta

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako sad to juče ovi grobari iz hot sporta znali su da je Sanogo polomio Dočica da su mu pokidani prednji ligamenti čak su znali da če oporavak trajati 9 njeseci,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter