8
Domaći fudbal

FOTO: Arena sport/printscreen

UŽASAN START SANOGA: Zvezdin vezista ‘polomio’ kapitena Čukaričkog i dobio samo žuti karton! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.20 u 21:08

Crvena zvezda savladala je Čukarički u 7. kolu Superlige sa 3:1, ali ni ovaj meč srpskog šampion neće proteći bez spornih situacija.

Glavni krivac za to jeste prvi sudija meča Lazar Lukić, koji se nije proslavio u 59. minutu.

Prvo je vezista Zvezde, Seku Sanogo bez ikakve potrebe žestoko startovao na kapitena Čukaričkog Marka Docića.

PROČITAJTE JOŠ: ODLIČNA UVERTIRA ZA MEČ SEZONE: Zvezda rutinski savladala Čukarički, debitovao Falćineli, mrlju na sjajan duel bacile povrede Boaćija i Docića (VIDEO)

Pri rezultatu 3:0 za Zvezdu zaleteo se stameni vezista i kramponom žestoko udario protivničkog fudbalera po kolenu. Krici su se čuli, jaukao je Docić od bolova, a posle nekoliko minuta i ukazane pomoći, glavni sudija je pokazao samo žuti karton Sanogu za ovaj start.

Svima je bilo jasno da je sudija Lukić pogrešio pri ovoj odluci i da je ovaj start morao da bude sankcionisan isključenjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuuu kakav start!!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Arena sport/printscreen

0
0

8 Komentara

  1. Alooo fratri bilo je 3 0 za Zvezdu sto vi neznate kako je to voditi 3 0 i da ovonije ni za zuti Sanogo je prvi stigao do lopte

    0
    0
    Odgovori
  2. sram vas bilo bednici cergari. prosli put boaci a sad ovaj. koliko su m
    nase sudije bedne, uplasene,potplacene , koliko ne smiju da se zamere vucicu kokeyi i ostaloj sekti iz fss jos jednom se danas kristalno jasno videlo. nema penala za cuku. nema crvenog ya ovaj krvnicki start, a ovaj bednik krivi docica, bednik cergar.da li je novi cergaski trener naredio musku igru. videcemo sledece kolo kada bi neko trebao od starta ganaca u komu. bednici.

    0
    0
    Odgovori
  3. Start punom snagom na lopyu tek posle dolazi do kontakta da je igrac Cuke isao punom snagom ne bi bilo nista ne prepucavam se sa bilo kim samo pricam kako treba igrao sam fudbal dvadeset godina i jednostavno se na ovakve lopte ide punom snagon i onda nema povrede

    0
    0
    Odgovori
    • Ti nisi vožd nego čergar ! Kako možeš sprečiti povredu kad divljak ide kao sivonja kopačkom divljački u koleno ?! Pa nije koleno stopalo pa da se „zategne“ ! ODUSTANI OD LOPTE PROTIV SULTANIJICE -to je naravoučenije ….

      0
      0
      Odgovori
    • Takav nam je i fudbal u drzavi, kad su takvi ko ti trenirali fudbal 20 god! Znaci po tebi je mozda Docic trebao da dobije zuti zato sto nije iso punom snagom? Majstore, inf za tebe, da je isao punom snagom, ne bi se zavrsilo sa pokidanim ligamentima, nego bi ostao bez celog kolena, jer je isao meko i opusteno zato su stradali ligamenti, a da je isao sa stegnutom nogom, sve bi mu koske popucale! Eto koliko se ti razumes u matematiku!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter