0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ MISLIMA UZ KAPITENA ČUKARIČKOG: Veliki igrač i duša od čoveka, želim mu brz oporavak

Objavljeno: 11.09.20 u 21:50

Crvena zvezda je savladala ekipu Čukaričkog na gostujućem terenu rezultatom 3:1, a Dejan Stanković je zadovoljan načinom na koji su se njegovi izabranici vratili klupskim obavezama posle reprezentativne pauze.

– Morali smo da se vratimo u ritam posle dvonedeljne pauze. Koliko god pričao sa igračima da je svaka sledeća utakmica najvažnija, opet, postoji pritisak, sigurno su mislili o Omoniji, koja nam je najvažnija utakmica u sezoni do sada. Čestitam Čukaričkom, mogli su da daju još golova. Za mene je ovo bila pozitivno čudna utakmica, ali lepo je nadigravati se i igrati fudbal. Čestitam i mojim igračima, nije bilo lako, treniraju vredno, imamo visoke ciljeve koje smo postavili i koje moramo da ispunimo – počeo je Stanković.

Samoinicijativno je Stanković poželeo brz oporavak vezisti Čukaričkog Marku Dociću koji je teren napustio na nosilima.

– Prva misao mi ide ka njemu. Želim mu brz oporavak. Fenomenalan momak, duša od čoveka i veliki igrač.  Nadam se da povreda nije najteža moguća i zaista želim da se što pre vrati na teren.

Teren je posle svega šest minuta napustio i Ričmond Boaći, ali Stanković ističe da još uvek ne zna koji je stepen povrede u pitanju.

– Još uvek nemam informaciju vezanu za njega. Žao mi je što se povredio. Od kako sam došao u klub, on ne uspeva da uhvati ritam. Spremimo ga, pokaže želju, dobro radi i onda se povredi. I to ponovo na Banovom brdu. Videćemo posle pregleda kakva je situacija.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR VESELINOVIĆ: Mnogo, mnogo teška povreda Docića, žao mi je, ali pesimisti smo

Ovo je bio dug dan za Dijega Falćinelija – prvo pregledi, potom promocija, a onda i debi u dresu Crvene zvezde.

 – Iz aviona je izašao na teren, što se žargonski kaže. Ovo je bio veoma emotivan dan za njega. Igrao je deset minuta, premalo za ozbiljnu analizu. Bilo mi je bitno da oseti teren, grupu i Crvenu zvezdu, da bude svestan za koga igra.

Za kraj, dodatno je strateg šampiona Srbije izanalizirao meč.

– Odlični su bili Nikolić i Kanga, fenomenalno odigrali sa mnogo odgovornosti i hrabrosti. Povezivali redove ekipe. Tri boda su tri boda, kojim god rezultatom da pobedite. Moglo je da bude još golova na obe strane, a jedina stvar koju bih mogao da zamerim igračima je kontrola utakmice posle vođstva u drugom poluvremenu. Moramo da budemo zreliji, da meč privedemo kraju bez da se „jurimo“. Ima Čukarički svoje kvalitete, ali smo mi danas pobedili i zadovoljan sam odnosom mojih igrača prema utakmici – podvukao je Stanković.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter