FOTO: Slobodan Đurić
in , ,

SPORTSKE IGRE MLADIH: Državno finale SIM počelo u Brzeću

Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije i zvanično je počelo u Brzeću, na Kopaoniku, žrebom za takmičenje u ekipnim sportovima.

Ovo je sedmi put da će se završnica najlepše sportske priče za decu održati u našoj zenlji. A ove godine trajaće naredna tri vikenda septembra, od petka do nedelje. Prvog vikenda finalna takmičenja održaće se u rukometu za dečake i devojčice, turniru Lino između dve vatre, tenisu, stonom tenisu i šahu. Ceremonija Svečanog otvaranja zakazana je na terenima hotela Junior, u subotu od 10.00 časova.

– Nastavljamo da širimo osmehe dece Srbije. Za nas je posebno važno to što smo naš kofer zaista napunili sa mnogo osmeha i pozitivne energije i uspeli da krstarimo širom Srbije. I pored epidemiloške situacije mi smo zadovoljni sezonom i realizacijom Igara i puni dobrih utisaka došli smo u Brzeće, gde ćemo se družiti naredna tri vikenda – poručila je predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović.

FOTO: Slobodan Đurić

Uz Ivanu Jovanović, kuglice na žrebu su izvlačili Vladan Milić, direktor hotela Junior Nikolas Sliousaregko, predstavnici koordinatora Filip Komarica i Mirko Petrović. Državno finale održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama Vlade Srbije i Kriznog štaba.

Hotsport kao medijski partner biće na licu mesta kako bi srpsku javnost obaveštavao o manifestaciji koja je osvojila region.

 

 

FOTO: Slobodan Đurić

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: Redakcija

SANOGO NAKON OŠTROG STARTA: Najiskrenije izvinjenje Dociću, nisam imao nameru, žao mi je

PARTIZAN SE OGLASIO POSLE MEČA NA BANOVOM BRDU: ‘Bravo FSS za dvostruke aršine!’