7
Domaći fudbal

FOTO: Arena sport/printscreen

PARTIZAN SE OGLASIO POSLE MEČA NA BANOVOM BRDU: ‘Bravo FSS za dvostruke aršine!’

Objavljeno: 11.09.20 u 22:55

Fudbalski klub Partizan oglasio se posle meča Čukarički – Crvena zvezda i ponovo je na ironičan način ‘čestitao’ Fudbalskom savezu Srbije.

Crno-beli su na zvaničnom Tvitter nalogu ‘pohvalili’ FSS za dvostruke aršine u suđenju.

Naime, radi se o potezu Sanoga koji je brutalno povredio Marka Docića, koga su izneli sa terena, a dobio je žuti karton, dok je po njima, Sejduba Suma dobio crveni na meču sa Vojvodinom.

PROČITAJTE JOŠ: SANOGO NAKON OŠTROG STARTA: Najiskrenije izvinjenje Dociću, nisam imao nameru, žao mi je

Podsetimo, napadač iz Gvineje je laktom u glavu udario Nikolu Drinčića, nakon čega ga je sudija Jovanović poslao u svlačionicu.

FOTO: Arena sport/printscreen

0
0

7 Komentara

  1. @ne realan,@Boom
    Dokle više izmišljanje i laži, Drinčić nije Jovičiću slomio nogu. Jovičić je posle starta nastavio da igra i posle desetak minuta se povredio kada je sa leđa startovao na protivničkog igrača. Pogledajte snimak utakmice i prestanite da izmišljate više.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde sad malo guglajte, pa nadjite start Drinčića nad Jovičićem za koji nije sviran ni faul, a sudio je najbolji sudija svih vremena ili možda start Evertona nad Mudrinskim.za sva tri starta je zajedničko da su kao posledica došli lomovi nogu, ali i to da jedino Sanogo nije imao nameru. Ono što je još važnije, aršini su očigledno isti, ali i licemerje kod nekih. Dok se žali Docić, Jovičić je svojevremeno optuživan, jer Drinčića trpi veliku neprijatnosti. Mudrinskog se nisu ni setili.

    0
    0
    Odgovori
  3. Tuga i kad od grobara!
    Oni se bave Zvezdom umesto da bagra ode i prepusti fudbal i sport nekim sportistima.A ima ih u Partizanu

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo drinčić je prvo udario sumu laktom namerno pa mu je suma vratio. Start samoga je bio namera kao i boaćija u prošlom kolu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter