1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA U ABA LIGI ISTUPIO IZ TAKMIČENJA: Zamena spremna,evo ko će igrati ABA ligu naredne sezone

Objavljeno: 11.09.20 u 15:49

Pandemija je samo još i  pogoršala veoma lošu finansijsku situaciju kluba!

Istorijski uspeh napravila je ekipa Primorske u prošloj sezoni, ali finansije su presudile. Klub iz Kopera bori se sa finansijskim poteškoćama još od ulaska u najelitnije košarkaško takmičenje na Balkanu.

Uprava više nije mogla i klub će istupiti iz ABA lige. Upražnjeno mesto zauzeće ekipa MZT-a iz Skoplja, a njihovo mesto u ABA 2 ligi pripalo je ekipi Borca iz Banjaluke. 

PROČITAJTE JOŠ: PROBLEMI NA TURNIRU U ANTALIJI: Pojavili se zaraženi virusom,ekipe se povlače. Zvezda igra danas!

Zbog pandemije Covid-19 virusa još uvek ne postoje precizne informacije o tome kada će krenuti nova sezona ABA lige i u kakvom formatu će se održati. Klubovi vredno rade i treniraju, a neki već igraju prijateljske utakmice.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. KONACNO KRAJ ABA LIGI … i VODJI-GLAVNOM … koji kontrolise sve mafijaske tokove sportska mafuja u nas i okruzenju. GLAVNI … proba na svaki nacin da je sacuva ABA ligu. ABA liga njemu i njegovim klubova (ima ih najmanje dva) obezbedje protok novca preko BANKOMATA a da nacija-narod u vecuni (naravno bez naivnih naivni i oni koji profit sa NJIM dele) jos ne zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter