0
Košarka

FOTO: Twitter/KK Crvena zvezda

DRUGA POBEDA NA GLORIJA KUPU: Zvezda sjajnom odbranom došla do trijumfa protiv Karšijake

Objavljeno: 11.09.20 u 19:05

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Pinar Karšijaku 74:63 u drugom meču na Glorija kupu u Turskoj.

Izabranici trenera Saše Obradovića odigrali su veoma dobru utakmicu u kojoj su mogli i ubedljivije da slave, međutim desio se mali pod koncentracije u finišu i turska ekipa je uspela da izbegne ubedljiviji poraz.

Crveno-beli izgledali su defanzivno veoma moćno, što govori svega 31 poen za poluvreme Karšijake, odnosno ukupno 64 za 40 minuta.

Zvezda je odigrala još jednu dobru, u odbrani čvrstu, pravu pripremnu utakmicu, u kojoj su diktirali tempo od početka do kraja, a u nekoliko navrata imali su i  prednost veću od 20 poena.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džordan Lojd sa 17 poena, koji je uz to dodao i pet skokova, odnosno četiri asistencije. Pratili su ga Hol sa 14 poena i šest asistencija, kao i Volden sa 12 poena i četiri uspešna dodavanja.

CRVENA ZVEZDA: Hol 14, Volden 12, Lojd 17, Davidovac 6, Lazić 10, Rit 5, Radanov -, Dobrić 4, Simonović 2, Jagodić Kuridža 5, Simanić 3, Kuzmić 6.

U poraženom sastavu Metečan Birsen je postigao 14, a Toni Tejlor 10 poena.

 

FOTO: Twitter/KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter