0
Košarka

DEJVIS SRUŠIO SNOVE HJUSTONA: Lejkersi vezali treću u nizu (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.20 u 09:07

Velika borba viđena je sinoć u Orlandu!

U okviru četvrte utakmice polufinala Zapada sastali su se Los Anđeles Lejkersi i Hjuston Roketsi.

Od starta su Lejkersi krenuli bolje, a prednost je rasla postepeno. Nakon četiri poena prendnosti posle prve deonice, Lejkersi kreću u još jačem ritmu i na poluvreme idu sa velikih 16 poena prednosti. 

Najveću razliku napravili su u drugom poluvremenu, kada je Aleks Karuso poentirao i doneo Lejkersima 23 poena prednosti. Za sedam minuta do kraja ova prednost je delovala nedostižno. Ipak ekipa Hjustona je napravila seriju 22:4 i na samo minut do kraja smanjila na pet poena zaostatka. Presudio je Karuso koji je pogodio trojku i rešio pitanje pobednika.

PROČITAJTE JOŠ: LEPE REČI STIŽU IZ BOSNE I HERCEGOVINE, BIVŠI IGRAČ STAO NA NOLETOVU STRANU: ‘ Nole, ti si sigurno najbolji u istoriji’

U timu iz Los Anđelesa najefikasniji bio je Entoni Dejvis koji je svoj tim predvodio sa 29 postignutih poena, 12 skokova i pet asistencija. Lebron Džejms je bio na korak od tripl-dabl učinka. Populrani ‘King’ je ostvario učinak od 16 poena, 15 uhvaćenih lopti i devet uspešnih dodavanja.

U Hjustonu je najraspoloženiji bio Vestbruk sa 25 poena i po tri skoka i asistencije. Užasno šutersko veče imao je Džejms Harden koji je iz igre šutirao 2/11. Došao je do brojke od 21 poena zahvaljujući slobodnim bacanjima koje je šutirao 16/20.

Lejkersi su ovom pobedom načinili veliki korak ka finalu konferencije gde je potencijalni protivnik pobednik duela Los Anđelesa Klipers – Denver Nagets. U tom duelu Klipersi vode rezultatom 3:1 u seriji.

Meč loptu će Lejkersi imati već u nedelju od dva sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter