0
Evropske lige

ANĆELOTI NE KRIJE AMBICIJE: ‘Evropa je minimalni cilj Evertona u narednoj sezoni’

Objavljeno: 11.09.20 u 14:21

Sjajan prelazni rok za tim iz Liverpula!

Pred start sezone oglasio se legendarni Karlo Anćeloti. Uprava mu je ispunila želje i u klub su stigli vrhunski igrač. Prvo je pristigao Alan iz Napolija, a zatim Dukure iz Votforda i Džejms Rodrigez iz Real Madrida kao najveće pojačanje. 

Karlo ne krije ambicije i želje za narednu sezonu.

-Minimalni cilj Evertona je da izbori mesto u evropskom takmičenju. Imamo želju, ambiciju i dobar tim. Verujem da je to dostižno – istakao je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: DEJO SAVIĆEVIĆ OTKRIO KO JE JEDINI PATRIOTA OD SPORTISTA: ‘Raskinuo je ugovor i došao, skidam kapu’

Zatim je pričao o timu i pojačanjima.

-Prezadovoljan sam momcima, koje imam na raspologanju. Klub je uradio fantastičan posao, Alan, Dukure i Rodrigez su bili naš prioritet. Sada moramo da učinimo sve da imamo odličnu sezone, da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Očekujem da će ekipa rasti kako sezona odmiče. Prelazni rok se završava 5. oktobra. Naravno ako se pojavi neko interesantan na tržištu, reagovaćemo. Međutim, i ako ostanemo u ovom sastavu, neću imati ništa protiv – zaključio je Karlo Anćeloti.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter