0
Domaći fudbal

FOTO: Arena sport/printscreen

ALEKSANDAR VESELINOVIĆ: Mnogo, mnogo teška povreda Docića, žao mi je, ali pesimisti smo

Objavljeno: 11.09.20 u 21:25

Crvena zvezda je pobedila Čukarički 3:1 u utakmici koju je kapiten ‘brđana’ Marko Docić završio po svemu sudeći teško povređen.

Iskusni vezista je pao na teren posle žestokog starta Zvezdinog veziste Sekua Sanoga, koji ga je faulirao ‘otvorenim’ stopalom i možda na duži period udaljio sa terena.

PROČITAJTE JOŠ: UŽASAN START SANOGA: Zvezdin vezista ‘polomio’ kapitena Čukaričkog i dobio samo žuti karton! (VIDEO)

 

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović je u izjavi za TV Arena sport rekao da nije optimista.

– Ne znam, u prvi mah izgleda da je mnogo, mnogo ozbiljna povreda, ne bih da budem ptica zloslutnica, ali stvarno smo pesimisti i žao mi je što se tako desilo, sačekaćemo prognozu, da vidimo kako je i šta se dešava – rekao je strateg Čuke.

U komentaru utakmice, on je rekao da je njegov tim nesrećno primio prva dva gola i da je pri rezultatu 0:2 u 50. minutu sve bilo gotovo.

– Lepo vaspitanje nalaže da čestitam Zvezdi na pobedi. Nesretno smo primili prva dva gola, desilo nam se kao protiv Vojvodine da se njihovim igračima odbije lopta na nogu i da bude rikošet. Moram da budem zadovoljan, s obzirom na stanje u kom smo igrali i na to kakvu smo partiju pružili. U nekim momentima nismo imali sreće, ali to je fudbal, pa ćemo videti – dodao je Veselinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter