0
Fudbal

OGLASIO SE TRAGIČAR ‘ORLIĆA’: Kamenović otkrio kako je došlo do kardinalne greške!

Objavljeno: 10.09.20 u 13:48

Srpski defanzivac Dimitrije Kamenović jedan je od glavnih krivaca za poraz ‘Orlića’ protiv reprezentacije Bugarske sa 2:1.

On je nažalost u utorak u Gornjem Milanovcu napravio veliki ‘kiks’ na samom kraju prvog dela igre, izgubio je loptu kao poslednji igrač odbrane, Bugari su iskoristili tu njegovu grešku i postigli pogodak.

Mladi, talentovani defanzivac prihvatio je krivicu na sebe.

Ako se traži krivac, taj sam. Greške su sastavni deo fudbala i života. Moraju da se prođu pre ili kasnije. Treba izaći još jači iz svega. Nezgodan je trenutak kad se desila greška, ali prolazili su i veći igrači od mene kroz ovo – kazao je Kamenović za ‘Sportski Žurnal’.

Pokušao je da objasni šta se tačno desilo i kako je došlo do greške.

– Igrao se poslednji minut poluvremena. Gledao sam da okrenem stranu. Lopta je odskočila nezgodno, nisam uspeo na željeni način da je povedem Bugarin je bio blizu… Da mogu da vratim vreme, ranije bih se oslobodio lopte. Nisam imao nameru da ulazim u dribling, iako se možda to nekom učinilo.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI TRENER PARTIZANA DOŽIVEO DEBAKL: Cedevita deklasirala Trinkijerijev Bajern!

Kamenović je rekao da je na poluvremenu dobio podršku od selektora Ilije Stolice.

Dobio sam podršku posle čega sam podigao glavu. Čim je nastavak krenuo zaboravio sam na grešku. Verovao sam, kao i čitav tim, da možemo do preokreta i pobede. Probali smo sa izmenama, ali nismo došli do pozitivnog ishoda – rekao je Kamenović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter